[rev_slider_vc alias=”sliderHomepageAP1″]

Scrie-ne

Scrie-ne cu încredere, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pentru tine

Noi suntem aici pentru tine, pentru dreptate și, mai ales, pentru succesul tău.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Noi suntem aici pentru succesul tău.

Înființat în 2008 în municipiul Botoşani, cu o experiență bogată în consultanță, asistență și reprezentare juridică, cabinetul nostru de avocatură vă oferă servicii juridice integrate.

Având raporturi de colaborare cu profesioniști din toate domeniile conexe avocaturii – notari publici, lichidatori judiciari, experți judiciari, economiști, contabili, traducători etc., vă oferim cele mai potrivite rezolvări pentru problemele dumneavoastră de natură juridică.

Indiferent ca aveți nevoie de un avocat pentru divorț sau partaj, că doriți asistență juridică la semnarea unui contract, că sunteți executat silit pe nedrept și doriți să contestați executarea sau că sunteți victima unui accident rutier și doriți să depuneți o plângere penală, vă invităm să ne contactaţi sau să ne faceți o vizită la sediul nostru – Botoşani, B-dul George Enescu nr. 3.

Obiectivul nostru principal este să va oferim cele mai bune servicii pentru care ne implicăm și ne dedicăm de fiecare dată. Suntem într-o constanța colaborare cu notari publici, lichidatori judiciari, experți judiciari, economiști, contabili, traducători – adică un întreg ansamblu de experți care urmăresc, la fel că noi, reușită.

Succesul clienților este succesul nostru la fel cum și problemele lor sunt și problemele noastre. Nu trebuie să plece nimeni de la premiza faptului că un caz este prea mic pentru a cere părerea și ajutorul unor experți, la fel cum nici un caz cu un grad mai ridicat de dificultate nu este imposibil de rezolvat sau chiar pierdut.

CONSULTATIE

OBȚINEȚI O PRIMĂ CONSULTAȚIE GRATUITĂ

CE FACEM

Cum vă putem ajuta?

Serviciul 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Citeste mai mult

Serviciul 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Citeste mai mult

Serviciul 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Citeste mai mult

Serviciul 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Citeste mai mult

POVESTEA NOASTRĂ

Despre noi

Specializat în avocatură de consultanță și litigii din domeniul dreptului civil (dreptul de proprietate, acțiunea în revendicare și alte drepturi reale, contracte și obligații contractuale, raporturi de familie și căsătorie – ex. divorț, succesiuni/moșteniri, executare silită etc.) și al dreptului afacerilor (contracte și obligații ale profesioniștilor, contencios administrativ – raporturi cu autoritățile publice), inclusiv în proceduri de insolvență și faliment.

NOUTĂȚI

Din blog

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ…


    Meniu