Despre

Avocat în Baroul Botoşani cu drept de reprezentare în fața tuturor instanțelor din România, membru al Baroului de Avocati din 2008, cu sediul în municipiul Botosani, având forma de organizare a profesiei ca şi Cabinet individual de avocat.

Având raporturi de colaborare cu profesioniști din toate domeniile juridice conexe cu avocatura – notari publici, lichidatori judiciari, experți judiciari, economiști, contabili, traducători, precum şi avocati, din Botoşani şi din alte zone, vă oferă servicii juridice integrate.

Cabinet individual de avocat specializat în avocatura de consultanță și litigii din mai multe ramuri ale dreptului, precum dreptul civil, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul comercial, dreptul administrativ, dreptul penal, precum şi dreptul bancar, drept imobiliar sau dreptul proprietăţii intelectuale. Pentru o prezentare detaliată a domeniilor de practică în avocatura în care avocatul titular şi ceilalţi avocati colaboratori îşi desfăşoară activitatea, vă rugam să accesaţi secţiunea domenii de practică.

Cu un portofoliu complex de clienți ai acestui cabinet individual de avocat, creat în peste 14 ani de practică neîntreruptă a avocaturii, compus atât din persoane juridice, cât şi persoane fizice, ale căror nume nu pot fi amintite din rațiuni de țin de aplicarea legislației profesiei de avocat. După o practicare ireproşabilă a acestui domeniu, portofoliul complex şi bogat, am câştigat respectul şi încrederea clienţilor.

Portofoliul bogat şi experienţa sunt cele care reprezintă cel mai bine un avocat priceput, transparent, care lucrează din pasiune şi care este orientat către succesul clientului sau.

Acest cabinet de avocatura percepe un onorariu pentru activitatile desfasurate în folosul clientului de către avocat, care poate să includă şi toate cheltuielile necesare pe care le fac avocaţii, precum transportul la instanţele din circumscripţia Tribunalului Botosani situate în Botosani, Dorohoi, Săveni, Darabani, sau în judeţele învecinate Judeţului Botosani (Suceava, Iaşi), şi nu numai.

Onorariul de avocat se cuantifică prin raportare la dificultatea, amploarea şi durata cazului, având în vedere elemente ca timpul şi volumul de muncă solicitată pentru executarea mandatului primit, natura, noutatea şi dificultatea cazului, importanţa intereselor în cauză, avantajele şi rezultatele obţinute pentru profitul clientului ca urmare a muncii depuse de avocat, constrângerile de timp în care cabinetul de avocat este obligat de împrejurările cauzei să acţioneze pentru a asigura servicii legale performante.

Avocat Botosani online

Pentru cei interesaţi să apeleze la serviciile unui cabinet de avocat, dar care, în actualul context epidemiologic, fie doresc să evite deplasarea la cabinet, fie sunt în imposibilitatea de a se deplasa în România, oferim servicii de avocatura online.

De ce avocat online? Pentru ca este mai uşor de accesat şi obţinut, decât o deplasare fizica la un cabinet, mai simplu sa comunici live cu un avocat decât sa te deplasezi la un cabinet, accesibil, fără costuri de deplasare, mai eficient şi nu implică resursele unei întrevederi la birou, oferind acelaşi rezultat ca şi o întâlnire fizică la cabinet.

Consultanta online răspunde nevoilor clienţilor de informare şi înţelegere a prevederilor din dreptul intern, în toate ramurile acestuia. Experienţa dobândită ca avocat, a relevat un interes deosebit pentru consultanţa online îndeosebi în domenii sensibile precum dreptul familiei, ramură de drept inclusă în dreptul civil, cu implicaţii personale marcante pentru fiecare dintre clienţii noştri, dar şi în probleme dificile din dreptul civil, precum moştenirile sau contractele civile, sau din dreptul muncii.

Cabinet de avocatura – Secţiunea blog

În secţiunea blog, vizitatorii site ului vor regăsi opinii exprimate de avocatul titular sau avocati colaboratori, precum şi articole sinteză cu privire la subiecte de interes în domeniul legislaţiei din Romania sau spaţiul CE, practica instanţelor din municipiul Botosani, dar şi a instanţelor din circumscripţia Tribunalului Botosani, situate în Botosani, Dorohoi, Săveni, Darabani, sau în judeţele învecinate Judeţului Botosani (Suceava, Iaşi), şi nu numai.

Acest blog nu reprezintă o consultanţă juridică acordată de avocat, pentru orice situaţie concretă persoanele interesate să iniţieze orice demers legal având posibilitatea să solicite un sfat legal calificat, apelând serviciul de consultanţă online, dedicat celor care nu au disponibilitatea de a se deplasa la Botosani, sau programând o întâlnire la cabinet, unde un avocat va oferi soluţii şi remedii juridice problemelor dvs.

Adeseori, deşi realităţile sociale creează premisele unor raporturi litigioase, am constatat că unii justiţiabili ezită să acţioneze pragmatic prin contactarea unor cabinet de avocat, încă din etapa prelitigioasă, considerând că provocările pe care le gestionează vor avea o evoluţie favorabilă.

Cu toate acestea, experienţele pe care le-am încercat în decursul timpului, au relevat fără putinţă de tăgadă că situaţiile create printr-un conflict de drepturi evoluează favorabil fără implicarea unor profesionişti ai dreptului doar în mod excepţional, regula fiind aceea că succesul într-o astfel de împrejurare este condiţionat şi circumstanţiat de conduita celor implicaţi, care pot influenţa decisiv deznodământul oricăror situaţii litigioase, prin implicarea unor specialişti ai dreptului în procesul de elaborare şi implementare a unei strategii câştigătoare, demers ce nu poate fi decât rodul unei experienţe bogate în domeniul juridic, fundamentată nu doar pe cunoştinţe temeinice de drept, ci şi pe implicarea cu pasiune în fiecare speţă.

“Unde e o necesitate, trebuie să fie și o posibilitate.”
Titu Maiorescu

Aiftinca Ionela

Cabinet individual de avocat, B-dul George Enescu nr. 3, Botoşani, cif 23922328

Telefon: +40 745 191 020
Email: avocat.aiftinca@gmail.com

Meniu